Ningbo Haimei Trading Co., Ltd

Rreth nesh

Baseing për cilësinë e produkteve, shërbim i sinqertë dhe përgjegjësi të lartë për të gjithë konsumatorët

Ningbo Haimei Trading Co, Ltd ndodhet në portin e rëndësishme e tregtisë së jashtme në Kinë-Ningbo, i cili është një qytet port dhe zotëron të dytë më të madh port të mirë të thellë me ujë të Kinës. Gëzojnë shumë të përshtatshëm në det, tokë dhe transportit ajror kusht që mundësojnë të na e furnizimit të konsumatorëve shpërndarjen në kohë. 

Produkte

GY-001 Automatic Sensor Faucet
GY-001 Automatic Sensor Faucet
Technical Principles: By using the machanical energy of the pipe water flow and cutting edge generation technology, transform it into electricity, integrate power supply and storage, provide the power to all kinds of applications constantly at any time, truly achieved low carbon and energy saving, create a new power solution for difficult power supply circumstance. Comprehensive Advantages: Technology: High generation efficiency; Advanced power storage technology; High pressure-bearing materials; Long working life ; Operate under low water pressure; Strong corrosion resistance materials Price: Compared with premium brand, we have great advantages on technology and price Cost:Easy installation; Green power, saving energy and water; Low cost maintenance Social benefits:Green energy, recycling utilization, save a huge amount of power and water, bring great economic and social benefits to pepple
HDSLT01 Faucet Control Box
HDSLT01 Faucet Control Box
Working hydraulic pressure:0.05-0.8Mpa Best hydraulic pressure:0.1-0.6Mpa Water temperature:1-60℃ Storage temperature:-25-65℃ Water inletconnector: G1/2'' Power supply :Microwater power

T'i përmbahen të orientuar drejt tregut, bazuar në cilësinë e produkteve, shërbim i sinqertë dhe përgjegjësi të lartë për të gjithë konsumatorët do të na bëjnë të jetë partneri juaj të besueshëm në Kinë

Na kontaktoni