Ningbo Haimei тргување копродукции, ООД

за нас

Baseing на квалитетот на производите, искрена служба и голема одговорност за сите корисници

Ningbo Haimei тргување копродукции, Ltd лоцира во важни странски трговски порта во Кина-Ningbo, кој е пристанишен град и е сопственик на вториот по големина добра длабоко вода пристаниште на Кина. Ужива многу погодно море, земја и воздух превоз состојба што ни овозможи да се обезбеди навремена испорака на клиентите. 

производи

GY-001 Automatic Sensor Faucet
GY-001 Automatic Sensor Faucet
Technical Principles: By using the machanical energy of the pipe water flow and cutting edge generation technology, transform it into electricity, integrate power supply and storage, provide the power to all kinds of applications constantly at any time, truly achieved low carbon and energy saving, create a new power solution for difficult power supply circumstance. Comprehensive Advantages: Technology: High generation efficiency; Advanced power storage technology; High pressure-bearing materials; Long working life ; Operate under low water pressure; Strong corrosion resistance materials Price: Compared with premium brand, we have great advantages on technology and price Cost:Easy installation; Green power, saving energy and water; Low cost maintenance Social benefits:Green energy, recycling utilization, save a huge amount of power and water, bring great economic and social benefits to pepple
HDSLT01 Faucet Control Box
HDSLT01 Faucet Control Box
Working hydraulic pressure:0.05-0.8Mpa Best hydraulic pressure:0.1-0.6Mpa Water temperature:1-60℃ Storage temperature:-25-65℃ Water inletconnector: G1/2'' Power supply :Microwater power

Се придржуваат кон пазарно-ориентирана, врз основа на квалитетот на производите, искрена служба и голема одговорност за сите корисници ќе го направи ни да ви биде сигурен партнер во Кина

Контактирајте не